Beschrijving
Ingrediënten:
kipfilet, rode ui, bleekselderij, wortel, tomaat, laurier, peper, zout, zonnebloemolie, pasta
Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Opwarmen:
PAN: Doe de pasta met saus in een pan. Verwarm de maaltijd tot deze goed heet is. Schep de Toscaanse pasta op een bord.
OVEN: Schep de pasta met de saus op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige schaal (2 of meer personen). Dek de maaltijd af met aluminiumfolie en plaats deze in een voorverwarmde oven, circa 15 minuten op 200 °C.
MAGNETRON: Schep de pasta met de saus op een hittebestendig bord (1 persoon) of in een hittebestendige magnetronschaal (2 of meer personen). Plaats de maaltijd in de magnetron voor circa 4 minuten op 900W.
Allergie informatie:
selderij, gluten