Veggie – Gevulde Canneloni Pannenkoekje

11.50 Incl. BTW

Maaltijd, portie circa 450 gr.

Italië met een twist. Vinden ze vast niet erg, want dit pannenkoekje eet heerlijk weg met de vulling van spinazie, ricotta en mozzarella. Samen met de couscoussalade een gezonde lunch of een volwaardige afsluiter van de dag.

Waarom eten bestellen bij Traiterie Chef ?

  • Ambachtelijk bereide maaltijden, naar eigen recept
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen vers in huis
  • Bezorging in de Regio Groot Amsterdam
  • Gratis bezorging al mogelijk bij besteding vanaf € 15.-

 

 

Beschrijving

Ingrediënten Canneloni Pannenkoekje:
bloem, ei, melk, spinazie, knoflook, ricotta, grana padano, mozzarella

Ingrediënten Couscous Salade:
couscous, tomaat, bosui, munt, peterselie, zout, peper, knoflook, olijfolie

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

IN DE PAN: Doe de pannenkoek in een koekenpan. Voeg eventueel wat olie toe om aankoeken te voorkomen. Verwarm de pannenkoek op zacht vuur tot deze ook van binnen goed heet is. Serveer met de salade.

OVEN: Schep de pannenkoek in een ovenvaste schaal en plaats deze in een voorverwarmde oven. Verwarm de stoofschotel op 180 graden Celcius voor plus minus 20 minuten. Serveer met de salade.

MAGNETRON: Schep de pannenkoek in een hittebestendige schaal. Verwarm de pannenkoek plus minus 4 minuten in de magnetron op 900 Watt. Serveer met de salade.

Allergie informatie:
gluten, ei, lactose

Extra informatie

topping

mozzarella, tomaat, basilicum, ham, tomaat, tijm

Andere suggesties…