Welkom op de website van Traiterie Chef

Boeuf Bourguignon

9.95 Incl. BTW

Maaltijd, portie circa 350 gr.

Dit blijft één van onze favoriete recepten. Als basis zacht gegaard rundvlees in rode wijn. Voeg daarbij een flinke hoeveelheid verse groenten toe en laat dit alles onder toevoeging van een stevige runderbouillon lekker pruttelen. Het resultaat is een niet te versmaden rijkgevulde runderstoofschotel. Lekker dippen met een broodje, glaasje wijn erbij. Die pan gaat leeg!

 

Waarom eten bestellen bij Traiterie Chef ?

  • Ambachtelijk bereide maaltijden, naar eigen recept
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen vers in huis
  • Bezorging in de Regio Groot Amsterdam
  • Gratis bezorging al mogelijk bij besteding vanaf € 15.-

 

 

Beschrijving

Ingrediënten:
rundvlees, tomaat, ui, knoflook, wortel, bloemkool, pastinaak, sperziebonen, rode wijn, bouillon, tijm, laurier, azijn, honing, zout, peper

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:

IN DE PAN: Doe de stoofschotel in een pan. Verwarm de stoofschotel tot deze goed heet is. Blijf goed roeren om aankoeken te voorkomen.

OVEN: Schep de stoofschotel in een ovenvaste schaal en plaats deze in een voorverwarmde oven. Verwarm de stoofschotel op 180 graden Celcius voor plus minus 20 minuten.

MAGNETRON: Schep de stoofschotel in een hittebestendige schaal. Verwarm de boeuf bourguignon plus minus 4 minuten in de magnetron op 900 Watt.

Allergie informatie:
sulfiet (rode wijn)

Extra informatie

topping

mozzarella, tomaat, basilicum, ham, tomaat, tijm

Andere suggesties…