Beschrijving
Ingrediënten:
rundvlees, tomaat, ui, knoflook, wortel, bloemkool, pastinaak, sperziebonen, rode wijn, bouillon, tijm, laurier, azijn, honing, zout, peper
Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Opwarmen:
IN DE PAN: Doe de stoofschotel in een pan. Verwarm de stoofschotel tot deze goed heet is. Blijf goed roeren om aankoeken te voorkomen.
OVEN: Schep de stoofschotel in een ovenvaste schaal en plaats deze in een voorverwarmde oven. Verwarm de stoofschotel op 180 graden Celcius voor plus minus 20 minuten.
MAGNETRON: Schep de stoofschotel in een hittebestendige schaal. Verwarm de boeuf bourguignon plus minus 4 minuten in de magnetron op 900 Watt.
Allergie informatie:
sulfiet (rode wijn)