Beschrijving
Ingrediënten:
rundergehakt, ei, peper, zout, flageolets, mais, paprika,tomaat, ui, komkommer, wrap
Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Opwarmen:
IN DE PAN: Doe de runderballetjes met de saus in een koekenpan. Voeg eventueel wat water toe om aankoeken te voorkomen. Verwarm de runderballetjes op zacht vuur tot deze goed heet is. Serveer met de wrap en salade.
OVEN: Schep de runderballetjes met de saus in een ovenvaste schaal en plaats deze in een voorverwarmde oven. Verwarm de stoofschotel op 180 graden Celcius voor plus minus 20 minuten. Voeg indien nodig regelmatig wat water bij om aankoeken te voorkomen. Serveer met de wrap en salade.
MAGNETRON: Schep de runderballetjes met de saus in een hittebestendige schaal. Verwarm de runderballetjes plus minus 4 minuten in de magnetron op 900 Watt. Serveer met de wrap en salade.
Allergie informatie:
gluten, ei