Franse Uiensoep

6.50 Incl. BTW

Soep, portie 350 ml.

Naar authentiek Frans recept. Een huisgemaakte kalfsbouillon gevuld met gekarameliseerde uien, welke zijn afgeblust met Madeira en balsamicoazijn. Knapperig broodje erin met wat kaas erop, even onder de gril en smullen maar.

 

Beschrijving

Ingrediënten:
huisgemaakte kalfsbouillon, ui, madeira, balsamico, suiker, tomaat, zout, peper, brood, kaas

Bewaren:
Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Opwarmen:
PAN: Doe de soep in een pan en verwarm onder goed roeren tot de soep begint te koken. Giet de soep in een hittebestendige soepkom. Leg het brood in de soep en dek dit af met de kaas er boven op. Zet de soepkom even onder de gril totdat de kaas is gesmolten. Smakelijk eten.

Allergie informatie:
sulfiet (balsamico), gluten, lactose