Welkom op de website van Traiterie Chef
Heerlijk Eerlijk Chocoladetaart

Heerlijk Eerlijk Chocoladetaart

Beste klant,

Ambachtelijk en puur, daar houden wij bij Traiterie Chef van. En of het nu een heerlijk gerecht, een super toffe taart of de meest prestigieuze bonbon betreft, het maken van al dat lekkers begint bij ons natuurlijk met een goede basis. Daarom heeft Traiterie Chef gekozen om te werken met goede en eerlijke ingrediënten.

Eerlijk en duurzaam maakt de beste cacao

Neem bijvoorbeeld onze klassieke Chocoladetaart. Wij willen niet alleen dat deze taart heel erg lekker is, maar ook duurzaam en eerlijk. Daarom worden in alle chocoladeproducten van Traiterie Chef alleen fairtrade- en UTZ gecertificeerde chocolade verwerkt. Hiermee steunen wij de cacaoboeren in Tanzania om op een duurzame manier de cacaoteelt te ontwikkelen. En met een eerlijke prijs voor dit product dragen wij bij aan een betere levenskwaliteit voor de boerengemeenschap.

Heel logisch, biologisch genieten

Deze chocolade wordt vervolgens met veel aandacht, passie en vakmanschap bij Traiterie Chef verwerkt tot de aller(h)eerlijkste chocoladetaart. Daarvoor gebruiken wij naast onze topchocolade ook biologische suiker, echte boter en verse scharreleitjes.

Wilt u ook heerlijk eerlijk genieten van onze chocoladeproducten?

Dat kan nu nog voordeliger in de maand van de chocolade.

Ga naar onze webshop op traiteriechef.nl , bestel uw chocoladetaart en vul de kortingscode in. Dan geniet u niet alleen van de (h)eerlijkste chocoladetaart, maar ook van 20% korting.

Kortingscode: chocme
Deze actie is geldig in de maand van de chocolade oktober 2017