FAQ

FAQ

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over Traiterie Chef. Heeft u hierna nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op: E-mail Traiterie Chef of bel Traiterie Chef.

Taarten

Ambachtelijke taart bestellen kan in onze winkel aan de Raamsteeg 5 in het centrum van Amsterdam, maar u kunt ook uw ambachtelijke taarten bestellen in onze webshop.

Als u uw ambachtelijke taart vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt de taart vers voor u gebakken en staat deze de volgende dag klaar om opgehaald of geleverd te worden. Voor verjaardagstaarten en bruidstaarten gelden andere besteltijden, dit is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Een verjaardagstaart kunt u drie dagen van te voren bestellen. Wij kunnen dan alle zorg aan uw verjaardagstaart besteden. Heeft u speciale wensen? Neemt u dan eerder contact met ons op. Hoe eerder wij uw opdracht ontvangen, des te meer wensen wij voor u kunnen invullen.

Ja, Traiterie Chef bezorgt ook. In Amsterdam en omstreken is bezorging van uw verjaardagstaart gratis. Wij bezorgen ook in de regio Groot Amsterdam. Kijk op de pagina Bestellen en levering of wij ook op uw postcode bezorgen en wat de kosten zijn. De prijzen voor bezorging worden berekend tijdens het afrekenen. Valt u (net) niet binnen ons standaard bezorggebied? Bel ons even om de mogelijkheden te bespreken.

Standaard worden onze verjaardagstaarten bezorgd tussen 9.00 en 11.00 uur. Komt de ochtend niet goed uit? Bel of mail ons even. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om met u mee te denken over een oplossing.

Ja, dat is mogelijk. Via het Contactformulier kunt u uw wensen doorgeven. Wij zullen dan direct contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken en een offerte op maat te maken. Afhankelijk van uw wensen is een ruimere bestelperiode wenselijk.

Bruidstaarten

Passie, liefde en toewijding, dat is wat jullie aan elkaar willen bevestigen op jullie bruiloft. Een heel speciale dag, en daar hoort een heel speciale taart bij. Traiterie Chef maakt deze taart graag voor jullie. Met net zoveel passie, liefde en toewijding zet onze Chef patissier zich in om jullie wensen over thema, smaak en formaat om te zetten in een onvergetelijke bruidstaart.

Kijk op de webshop en vindt inspiratie in onze portfolio Bruidstaarten of maak direct een afspraak voor een informatiegesprek met onze Chef patissier via het Contactformulier op traiteriechef.nl.

Uw bruidstaart wordt op de trouwlocatie afgeleverd. De prijzen zijn afhankelijk van de afstand en wordt met u besproken tijdens het informatiegesprek.

Tijdens het informatiegesprek vragen wij u op welk tijdstip jullie de bruidstaart aan willen snijden. Is dit direct na de ceremonie of in de avond na het diner? In overleg met de ceremoniemeester zullen wij de bruidstaart zo dicht mogelijk vóór het moment van aansnijden aanleveren.

Op basis van het informatiegesprek ontvangt u van Traiterie Chef een offerte voor uw bruidstaart. In de offerte vindt u alle afspraken inzake de bruidstaart en aflevering terug. Bent u akkoord? Geef dan zeker één maand voor de trouwdatum opdracht voor uw bruidstaart. U ontvangt van Traiterie Chef een factuur. Het factuurbedrag dient uiterlijk 5 dagen na factuurdatum door ons te zijn ontvangen.

Uw bruidstaart wordt een echte eyecatcher met de juiste presentatie. Een schitterend gedekte tafel met de juiste schalen en bloemstukken laten niet alleen uw bruidstaart op zijn mooist zijn, maar laat ook het bruidspaar schijnen bij het snijden van de taart. Vraag tijdens het informatiegesprek gerust naar de mogelijkheden. Traiterie Chef vult de aankleding van uw bruidstaart graag aan in de vorm van tafelschikking, linnen, servies en bloemdecoraties.

Bedrijfslunch

In onze webshop vindt u een uitgebreid lunchassortiment voor op kantoor. U kunt zelf een lunch samenstellen met broodjes, salades, soepen en verse sappen. Heeft u speciale wensen? Vraag dan een bedrijfslunch offerte aan.

Als u uw bedrijfslunch vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt uw lunch de volgende ochtend vers bij u geleverd.

Ja, Traiterie Chef bezorgt ook.

  • In de regio Amsterdam is bezorging van uw bedrijfslunch gratis bij een besteding vanaf € 15,-.
  • Wij bezorgen ook in de regio Groot Amsterdam. Kijk op de pagina Bestellen en levering of wij ook op uw postcode bezorgen en wat de kosten zijn.
  • De bezorgkosten worden berekend tijdens het afrekenen.
  • Valt u (net) niet binnen ons standaard bezorggebied? Bel ons even om de mogelijkheden te bespreken.

Standaard wordt uw bedrijfslunch bezorgd tussen 9.00 en 11.00 uur. Wilt u de bedrijfslunch op een ander tijdstip geleverd krijgen? Bel of mail ons even. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om met u mee te denken over een oplossing.

Wij raden aan om uw wensen kenbaar te maken via de knop “Offerte aanvragen” op de pagina Bedrijfslunch van onze website traiteriechef.nl. Wij nemen dan direct contact met u op om uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Als bedrijf is het mogelijk om korting te krijgen. De korting wordt berekend op basis van de hoeveelheid afname en of het wekelijks wordt afgenomen.

Ja, wij werken met een contract. Ieder contract start met een proefperiode van één maand, waarin Traiterie Chef wekelijks zal navragen of de levering naar tevredenheid is. Na deze maand kunnen partijen besluiten om het contract te verlengen of niet. Het volgende contract is een contract van 6 maanden.

Maaltijden

Maaltijden bestellen kan in onze winkel aan de Raamsteeg 5 in het centrum van Amsterdam, maar u kunt ook uw maaltijden bestellen in onze webshop op traiteriechef.nl.

Als u uw maaltijd vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt de maaltijd de volgende dag vers voor u gekookt en staat deze vanaf 17.00 uur klaar om opgehaald of geleverd te worden.

Ja, Traiterie Chef bezorgt ook:

  • In de regio Amsterdam is bezorging van uw maaltijd gratis bij een besteding vanaf € 15,-.
  • Wij bezorgen ook in de regio Groot Amsterdam. Kijk op de pagina Bestellen en levering of wij ook op uw postcode bezorgen en wat de kosten zijn.
  •  De prijzen worden berekend tijdens het afrekenen.
  • Valt u (net) niet binnen ons standaard bezorggebied? Bel ons even om de mogelijkheden te bespreken.

Standaard worden onze maaltijden bezorgd tussen 17.00 en 19.00 uur. Alleen nog even opwarmen en u kunt aan tafel.

Komt u de maaltijd zelf ophalen? Dan kunnen wij indien u dat wenst de maaltijd voor u verwarmen. U neemt de maaltijd warm mee, of u kunt deze ter plaatse bij ons in de winkel nuttigen. Dat scheelt weer in de afwas.

Wilt u liever dat de maaltijd bij u thuis wordt bezorgd, dan wordt de maaltijd koud aangeleverd. Even opwarmen en u kunt aan tafel wanneer het u schikt.

Verwacht u een groter gezelschap of wilt u een evenement organiseren? Wij verzorgen vanaf 10 personen een voor u op maat gemaakte lunchtafel, warme maaltijd of borreltafel. Vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij nemen direct contact met u op om
uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

De maaltijd wordt gekoeld aangeleverd. Bewaar de maaltijd daarom in de koelkast. Onze maaltijden worden gemaakt van verse groenten, kruiden en specerijen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daarom zijn onze maaltijden maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Catering

Dat kan heel makkelijk. Vraag een offerte aan, en wij nemen direct contact met u op om uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Dat is geheel afhankelijk van uw wensen. Bent u met een klein gezelschap dan kunt u minimaal één week van te voren uw order plaatsen.

Verwacht u een groter gezelschap of wilt u een evenement organiseren? Begint u dan vroegtijdig met de voorbereidingen. Dan is er nog alle ruimte om met u mee te denken over de mogelijkheden.

Traiterie Chef verzorgt catering in het gehele land. De prijzen zijn afhankelijk van de afstand en worden met u besproken tijdens het informatiegesprek.

Catering wordt altijd in overleg met de klant afgeleverd. Tijdens het informatiegesprek maken wij afspraken over datum en tijd van levering, de wensen omtrent koud of warm aanleveren en de gewenste presentatie.

U ontvangt op basis van de offerte een factuur per email. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum betaald te worden.

Het is mogelijk om een vaste contactpersoon te krijgen. Geef dat vooraf aan zodat wij daarvoor kunnen zorgen.