High Tea in Amsterdam
Have you planned a lovely day out in Amsterdam? Or is it time to catch up with your friends while enjoying a snack and a drink? Then reserve your seats in our cozy bistro with prime location in the center of Amsterdam.
Just the two of you? Join in and we will set the table for two. Do you want to come with a larger group? Please contact us to make a reservation. Our bistro can accommodate up to 15 people and can be reserved for private occasions if desired.
High Tea Catering
Looking for a unique way to organize your corporate event? With a High Tea Buffet from Traiterie Chef you can give your event a luxurious and original touch.
Take your time to catch up with colleagues and enjoy a beautiful buffet, covered with elegant bowls and richly filled with a variety of sweet and savory snacks and drinks. The famous “homemade” scones should of course not be missing.
A High Tea Buffet can be ordered from 10 people. Various types of buffets are possible for large groups, with a choice of many different types of sweets and savory. Get your inspiration on this page or contact us directly to discuss your personal wishes. Traiterie Chef is happy to put together a tailor-made buffet for every party or event.
Have we aroused your enthusiasm and are you in the mood for good food? Then don’t wait any longer and contact us to discuss your High Tea with us. We are ready to organize your unforgettable High Tea.
Tapas & Bites
- Wraproll cream cheese and smoked salmon
- Wraproll ham and cheddar
- Mini quiche Lorraine
- Omelet roll with avocado and pomcherry
- Pissaladière with tomato, cheese and olives
Blini
- Blini cream cheese/ salmon
- Blini serranoham/pesto
- Blini carpaccio/sun dried tomato
- Blini mozzarella/tapenade
- Blini Humus/grilled zucchini
Bruschetta
- Ricotta, pomodori, basil
- Mozzarella, tomato, pesto
- Carpaccio, truffle mayo
- Serranoham, pesto, Parmesan
- Smoked salmon, cream cheese
Amuse savory
- classic cocktail with Crayfish
- Quinoa Salad with veggies of the season
- Amuse Carpaccio
- Chicken skewer with mango dip
- Salmon tartare
Amuse sweet
- Panna cotta
- Tiramisu
- Chocolate trifle
- Strawberry fool
- Curd with mango
Mini brioche with luxury topping
- Roastbeef with truffle mayo
- Smoked salmon with cream cheese
- Serrano ham with pesto
- Farmer’s Brie with Fig compote
- Avocadomash with muhammara
Mini Pastries
- Mango Bite – mini pastry
- Mini Forêt Noire
- Chocolate tartelette
- French macaron
- Belgian pralines
Scones
- with homemade cream and strawberry jam
- with homemade cream and lemon curd
- with Original Devon Clotted cream and strawberry jam
- with Original Devon Clotted cream and lemon curd
Verleiden verrassen verwennen
Een kijkje in de keuken van Traiterie Chef
Projecten
-
Project 1 – Moltalk Dinner
verzorgen van een diner voor 15 tot 20 personen vóór aanvang van de uitzending van Moltalk, met wekelijks een Internationale keuken voor klassiek en vegetarische gasten voor een periode van 10 weken.
-
Project 2 – Sopexa Hopscotch
Voor een bedrijfsevent van Sopexa Hopscotch een sophisticated lunch verzorgd voor 50 personen met de opdracht een overtuigende WOW-factor mee te geven aan een “on the go” lunch
-
Project 3 – Succes des Stims
Voor een Evenementen Managementbedrijf uit Parijs het éénmalig verzorgen van 100 Lunchbags, met inachtneming van diverse allergenen.
-
Project 4 – Sweet Table
Verzorgen van een Sweet Table op een bruiloft voor 200 gasten, waarbij voor het thema “Muziek” een uniek concept is ontwikkelt met customized cakes.
-
Project 5 – Discovery Networks Benelux
Voor de Sales & Marketing afdeling van Discovery Networks voor een periode van 6 maanden dagelijks de Teamlunch verzorgd voor 50 personen. Het buffet bestaat uit een dagelijks wisselend menu uit de klassieke, vegetarische en vegan keuken en een luxe broodbuffet.