High Tea in Amsterdam
Heb je een leuk dagje Amsterdam gepland? Of is het weer eens tijd om gezellig bij te kletsen met je vriendinnen onder het genot van een hapje en drankje? Reserveer dan een plekje in onze gezellige bistro op een toplocatie midden in het centrum van Amsterdam.
Ben je met zijn tweetjes? Dan reserveren wij een tafel voor twee en schuif je gezellig aan. Wil je met een groter gezelschap komen? Neem dan contact met ons op om te reserveren. Onze bistro geeft plaats voor maximaal 15 personen en is, indien gewenst voor privé gelegenheden te reserveren.
High Tea Catering
Op zoek naar een unieke invulling van je bedrijfsevent? Met een High Tea Buffet van Traiterie Chef geef je een luxe en originele invulling aan jouw evenement.
Neem de tijd om gezellig bij te kletsen met collega’s en geniet van een prachtig buffet, gedekt met sierlijke schalen en rijkelijk gevuld met een variatie aan zoete en hartige hapjes en drankjes. De bekende “homemade” scones mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.
Een High Tea Buffet is te bestellen vanaf 30 personen. Voor grote gezelschappen zijn verschillende arrangementen mogelijk,met keuze uit vele verschillende soorten hapjes. Doe hier alvast inspiratie op of neem direct contact met ons op om persoonlijke wensen te bespreken. Voor ieder feest of evenement stelt Traiterie Chef graag een op maat gemaakt buffet samen.
Hebben we je enthousiasme gewekt en ben je “in the mood for good food” ? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om jou High Tea met ons te bespreken. We staan klaar om invulling te geven aan jou onvergetelijke High Tea.
Tapas & Bites
- Wraproll roomkaas met gerookte zalm
- Wraproll ham en cheddar
- Mini quiche Lorraine
- Omelet rolletje met avocado en pomcherry
- Pissaladière met tomaat, kaas en olijf
Blini
- Blini roomkaas/zalm
- Blini serranoham/pesto
- Blini carpaccio/zontomaat
- Blini mozzarella/tapenade
- Blini Humus/gegrilde courgette
Bruschetta
- Ricotta, pomodori, basilicum
- Mozzarella, tomaat, pesto
- Carpaccio, truffelmayonaise
- Serranoham, pesto, Parmezaan
- Zalmsnippers, roomkaas
Amuse glaasje hartig
- klassieke cocktail van Rivierkreeft
- Quinoa Salade met seizoengroenten
- Amuse Carpaccio
- Kipspies mango dip
- Zalm tartaar
Amuse glaasje zoet
- Panna cotta
- Tiramisu
- Chocolate trifle
- Strawberry fool
- Hangop met mango
Mini broodjes/croissantjes met luxe beleg
- Rosbief met truffelmayonaise
- Gerookte zalm met roomkaas
- Serrano ham met pesto
- Boerenbrie met vijgenjam
- Avocadomash met muhammara
Mini Gebakjes
- Mango mini-gebak
- Mini Forêt Noire
- Chocolade mini-taartje
- French macaron
- Belgische bonbons
Scones
- met huisgemaakte cream en aardbeienjam
- met huisgemaakte cream en lemon curd
- met Original Devon Clotted cream en aardbeienjam
- met Original Devon Clotted cream en lemon curd
Verleiden verrassen verwennen
Een kijkje in de keuken van Traiterie Chef
Projecten
-
Project 1 – Moltalk Dinner
verzorgen van een diner voor 15 tot 20 personen vóór aanvang van de uitzending van Moltalk, met wekelijks een Internationale keuken voor klassiek en vegetarische gasten voor een periode van 10 weken.
-
Project 2 – Sopexa Hopscotch
Voor een bedrijfsevent van Sopexa Hopscotch een sophisticated lunch verzorgd voor 50 personen met de opdracht een overtuigende WOW-factor mee te geven aan een “on the go” lunch
-
Project 3 – Succes des Stims
Voor een Evenementen Managementbedrijf uit Parijs het éénmalig verzorgen van 100 Lunchbags, met inachtneming van diverse allergenen.
-
Project 4 – Sweet Table
Verzorgen van een Sweet Table op een bruiloft voor 200 gasten, waarbij voor het thema “Muziek” een uniek concept is ontwikkelt met customized cakes.
-
Project 5 – Discovery Networks Benelux
Voor de Sales & Marketing afdeling van Discovery Networks voor een periode van 6 maanden dagelijks de Teamlunch verzorgd voor 50 personen. Het buffet bestaat uit een dagelijks wisselend menu uit de klassieke, vegetarische en vegan keuken en een luxe broodbuffet.