Uw Diner Buffet
Traiterie Chef verzorgt uw catering van 20 tot 100 personen.
Een catering bestellen passend bij uw event? Laat u inspireren door onze diner buffetten, waarbij lokale, biologische en fairtrade ingrediënten altijd centraal staan in onze ambachtelijke keuken.
Heeft u de smaak te pakken, maar verwacht u minder gasten? Kijk dan ook eens naar ons aanbod van Shared Dining voor 6 personen.
Buffet de Provence
- Boeuf Bourguignon, runderstoof in rode wijn
- Provencaalse kip, stoofpot met zacht gegaarde kip en groenten
- Ratatouille, naar traditioneel recept met aubergine, courgette en tomaat
- Aardappelgratin, aardappelschijfjes gegaard in room met een gratin van kaas
- Franse salade met haricots verts
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Harissa Kipcurry met pompoen in gekruide kokossaus
- Beef Madras, Tajine stoof van rundvlees en groene boontjes
- Aubergine Baketray, ovenschotel van aubergine, tomaat en geitenkaas
- Huisgemaakte Falafel met Cacik
- Taboulé couscoussalade met tomaat, komkommer, peterselie en munt
- Salade Fattoush
- Wraps om lekker te vullen
Buffet Persiana
Indonesische Rijsttafel
- Daging Rendang, rundvlees gesmoord in kokossaus
- Ajam Ritja, zacht gegaarde kip in zoet gekruide tomatensaus
- Gado Gado, rijk gevulde groenteschotel met pindasaus
- Rijst en noodles
- Garnituur van Kroepoek, Seroendeng, Gebakken uitjes en Atjar
- Lasagna Verde met verse tomaat en geitenkaas
- Tagliatelle met Zalm in roomsaus met zontomaatjes en Italiaanse kruiden
- Gnocchi in romige gorgonzola saus en pancetta
- Frisse Caprese Salade met tomaat, komkommer, mozzarella en olijfjes
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise
- Bruschetta met verse tomaat en basilicum
- Ciabatta met huisgemaakte kruidenboter
Italiaans Buffet
Chinees Buffet
- Ajam Malaka, zacht gegaarde kip met champignons in hete pindasaus
- Babi Pangang, knapperige varkensreepjes in huisgemaakte babi pangang saus
- Foe Yong Hai, eiergerecht in zoetzure saus
- Huisgemaakte Bami en Nasi
- Pisang, gebakken banaan
- Garnituur van kroepoek seroendeng, kokos en gebakken uitjes
- Albondiga, gehaktballetjes in kruidige tomatensaus
- Stoofschotel van Kip met paprika en spek
- Patatas Bravas met paprika en aioli
- Frisse Salade van komkommer en munt
- Pincho met Jamon Serrano en pesto
- Pincho met chorizo en ei
- Knoflookbrood met tapenade
Spaans Tapas Buffet
Een kijkje in de keuken van Traiterie Chef
Projecten
-
Project 1 – Moltalk Dinner
verzorgen van een diner voor 15 tot 20 personen vóór aanvang van de uitzending van Moltalk, met wekelijks een Internationale keuken voor klassiek en vegetarische gasten voor een periode van 10 weken.
-
Project 2 – Sopexa Hopscotch
Voor een bedrijfsevent van Sopexa Hopscotch een sophisticated lunch verzorgd voor 50 personen met de opdracht een overtuigende WOW-factor mee te geven aan een “on the go” lunch
-
Project 3 – Succes des Stims
Voor een Evenementen Managementbedrijf uit Parijs het éénmalig verzorgen van 100 Lunchbags, met inachtneming van diverse allergenen.
-
Project 4 – Sweet Table
Verzorgen van een Sweet Table op een bruiloft voor 200 gasten, waarbij voor het thema “Muziek” een uniek concept is ontwikkelt met customized cakes.
-
Project 5 – Discovery Networks Benelux
Voor de Sales & Marketing afdeling van Discovery Networks voor een periode van 6 maanden dagelijks de Teamlunch verzorgd voor 50 personen. Het buffet bestaat uit een dagelijks wisselend menu uit de klassieke, vegetarische en vegan keuken en een luxe broodbuffet.
Neem contact met ons op