Bruidstaart

Bruidstaarten

Jullie unieke Bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dan mag je nu beginnen met de voorpret en 24/7 plannen maken voor jullie bruiloft. Je wilt natuurlijk dat jullie trouwdag een weerspiegeling is van wie jullie zijn, ieder als vrijgezel nú, maar vooral als stel straks samen. Spannend, maar waar moet je als toekomstige bruid en bruidegom beginnen met plannen?

Tip! Begin altijd eerst met het kiezen van een thema. Ga je voor Boho Chique of heb je liever een tuinfeest met een Vintage uitstraling. Wil je casual met vrienden een Beach wedding vieren of komen juist al je dromen uit met een Super de Luxe bruiloft met het bruidspaar als stralend middelpunt. Soms lijkt de keuze enorm, maar bedenk dat er maar één bruiloft het meest bij jou past. Dan valt de keuzestress wel weer mee.

Sweet Tables

En als het moment dan daar is –  “the Cutting of the Cake” – dan is jullie bruidstaart voor even het stralend middelpunt van het feest. Wat een genot voor het oog en natuurlijk tongstrelend. Jullie kunnen kiezen uit maximaal 2 verschillende smaken voor jullie bruidstaart. Er is keuze uit o.a.:

– passievruchten
– chocolade
– vanille
– frambozen
– crème patissier
– champagne
– citroen
– sinaasappel

Kan je toch niet kiezen? Dan is misschien een Sweet Table een goede oplossing. Een Sweet Table is een heerlijke manier om jullie gasten meer te bieden dan alleen cake. Hoewel de bruidstaart het middelpunt blijft van de Sweet Table geven nog andere zoetigheden een heerlijke smaak explosie waar je van blijft genieten. Een sweet table bestaat uit 4 tot 6 verschillende zoete hapjes, en kan bijvoorbeeld bestaan uit Petit fours, Mini tartelletes, Cupcakes, Mini pavlova’s, Mini cheesecakes, Koekjes of Macarons.

Jullie Unieke Bruidstaart

Bij deze speciale dag hoort natuurlijk ook een heerlijke bruidstaart die geheel bij jullie en het gekozen thema past. Traiterie Chef helpt jullie daar graag bij.
Bijgaand geven we jullie alvast wat mogelijkheden en natuurlijk héél veel inspiratie.

Marsepein en Fondant Bruidstaarten zijn erg populair als bruidstaart. De bekleding zorgt voor een nette strakke uitstraling die vervolgens gedecoreerd kan worden met bloemen, vlinders, afbeeldingen en meer.

Naked Wedding Cakes zijn erg trendy en veel gevraagd door hun rustieke uitstraling. Door het toevoegen van decoratie zoals  bloemen, vers fruit of een drip krijgen deze taarten een moderne elegantie.

Onze romantische Botercreme Taarten zijn gemaakt van zijde zachte Swiss Meringue, welke de hele bruidstaart omhult. Ideaal voor een vintage bruiloft in jullie eigen tuin.

 

Catering voor jullie Bruiloft

Jullie bruidstaart wordt een echte eyecatcher met de juiste presentatie. Een schitterend gedekte tafel met de juiste schalen en bloemstukken laten niet alleen de bruidstaart op zijn mooist zijn, maar laat ook het bruidspaar stralen bij het aansnijden van de taart.  Traiterie Chef vult de aankleding van uw bruidstaart graag aan in de vorm van tafelschikking, linnen, servies en bloemdecoraties.

Alles in één regelen? Dat kan met de Party Catering Service van Traiterie Chef. Hapjes, drankjes, amuses, buffet of shared dining zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van onze catering. Vraag tijdens een informatiegesprek gerust naar de mogelijkheden.

Contactformulier

Stuur ons onderstaand contactformulier op en wij nemen direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Kom je er toch niet uit?

Dat geeft helemaal niks, want wij helpen je graag.

Stuur ons een bericht met daarin de gegevens van datum, locatie en aantal te verwachten gasten. Vertel ons waar jullie wensen naar uit gaan en wij nemen direct contact met je op voor een persoonlijk gesprek.