Welkom op de website van Traiterie Chef

Bestellen en levering

Bestellen en levering

Betaalmogelijkheden

Online
Bestellingen via de webshop kunt u betalen met IDEAL. Dat is wel zo makkelijk en veilig.

In de winkel
Wilt u liever in onze winkel komen kijken en kopen? U bent van harte welkom, wij staan voor u klaar om uw bestelling op te nemen.
In de winkel kunt u direct betalen. Wij accepteren contant geld, Maestro, Mastercard en Visacard.
Uw bestelling wordt altijd vers voor u klaar gezet. Daarom willen wij graag dat u vooraf heeft betaald. Telefonisch een bestelling plaatsen of afrekenen bij de bezorger is om deze reden niet mogelijk.

Verzamelfactuur

Voor bedrijven is het mogelijk om via factuur te betalen. We bundelen de bestellingen en sturen één keer per week een verzamelfactuur per e-mail. Wilt u via factuur betalen? Neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@traiteriechef.nl en vraag een klantnummer aan.

Bezorgregio en levering

Wij bezorgen in Amsterdam, Diemen en Duivendrecht op de postcodes 1011 tot en met 1115.

Bestellingen vóór 15.00 uur geplaatst kunnen vanaf de volgende dag worden geleverd. Op de webshop kunt u zelf de gewenste leverdatum kiezen. Wij leveren uw bestelling tussen 9.00 en 11.00 uur af.

Op maandag wordt alleen in overleg geleverd. Neemt u daarvoor eerst contact met ons op via het contactformulier.

Bezorgkosten

Amsterdam – Binnenring       Bezorging binnen de postcodegebieden 1011, 1012, 1015, 1016, 1017 en 1018 is gratis vanaf een besteding van € 15,00. Daar onder rekenen we € 6,95 bezorgkosten.

Amsterdam – Regio               Bezorging binnen de postcodegebieden 1013, 1014 en 1019 tot en met 1115 is gratis vanaf een besteding van € 50,00. Daar onder rekenen we € 6,95 bezorgkosten.

Overig                                    Woont u buiten ons bezorggebied, maar wilt u toch genieten van onze lekkere producten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.